Kies een product dat bij jou past!

Business Explainer

Een business explainer is een
60 sec. video waarin een product, bedrijfsproces of service
wordt uitgelegd.


De kijker begrijpt jouw idee, probleem of oplossing.

Animatiespot

Korte krachtige animaties zeer geschikt voor social media marketing en leadgeneratie.
 

Animatiespot licht 1 unique selling point uit en zet de klant aan tot actie!

 

Wat doen wij?

We zorgen dat jouw boodschap de kijker overtuigt van jouw product of dienst. Daarbij maken wij gebruik van de kracht van beeld, tekst en geluid om informatie met veel impact over te brengen. 

 

Ons uitgangspunt is om jouw boodschap om te zetten naar een originele uitleganimatie die past bij jouw bedrijf, huisstijl én doelgroep.

 

Onze werkwijze is helder, duidelijk en efficiënt. Van intake, planning en voortgang tot oplevering.  

Waarom animatievideo?

In het algemeen wordt een animatie niet gezien als reclame als het vermakelijk is. Hierdoor kan de aandacht behouden worden.

Animatievideo is een populaire manier om een verhaal duidelijk uit te leggen aan de bestemde doelgroep. 


Ongeveer twee derde van de bevolking is visueel ingesteld en vrijwel alle  informatie die naar het brein van de bezoeker gaat, is visueel. 
 

De helft van het brein neemt inspanningen in beslag, omdat volgens biologen het zicht het meest dominante zintuig van het brein is. 

 

Bezoekers hebben een korte concentratie en daarom besteden zij niet veel tijd aan een video. 

Een animatievideo moet emotie opwekken om de kijker geïnteresseerd te houden. 

Wat zijn de voordelen

Kom tot de kern 
Doordat je in een animatie de complexe werkelijkheid op een versimpelde manier weergeeft, kom je tot de kern van jouw verhaal.  

 

Verbeelding 
Verbeelding maakt het begrijpelijk. Visualisatie van informatie wordt beter begrepen dan tekst omdat dat gewoon beter wordt verwerkt en onthouden. 

Huisstijl 
Een animatie biedt mogelijkheden voor een herkenbare merkuitstraling. Zo is het mogelijk om er een logo, kleuren, fonts of grafische uitingen in te verwerken.

Social Media
Animatievideo kan op enorme schaal worden verspreid en gedeeld onder (potentiële) klanten van jouw product of dienst.

Werkwijze

 • 1. Inventarisatie

  Eerst willen we goed begrijpen wat je wil overbrengen, wie jouw doelgroep is en wat je wil bereiken. Dit doen wij middels een interview en bijbehorende vragenlijst. Zo krijgen wij een goed beeld van wat je wil.

 • 2. Script

  Met de informatie gaan onze tekstschrijvers aan de slag om een korte een duidelijke boodschap te creëren richting jouw doelgroep. Dit leggen wij aan je voor en jij kunt waar nodig het script finetunen of meer naar jouw hand zetten.

 • 3. Voice-over

  Ben je het eens met het script? Dan kies je vervolgens uit een aantal voorbeeldfragmenten van stemacteurs (man/vrouw; veel talen mogelijk).

 • 4. videoproductie

  In deze fase gaan wij jouw boodschap in beeld brengen. Wij maken gebruik van geanimeerde karakters, scènes, tekstanimatie, foto en/of video elementen, muziek- en/of geluidsfragmenten.

 • 5. preview

  In deze fase krijg je een preview geleverd. Dit is een volledig geanimeerde animatievideo. Wij stellen je in de gelegenheid eventuele aanpassingen door te geven.

 • 6. Revisies

  Wij voeren de gewenste aanpassingen door, mits technisch mogelijk. Je krijgt voldoende revisierondes.

Ga aan de slag

Webspeakers werkt helder, duidelijk en efficiënt. Van intake, planning en voortgang tot oplevering. Wij spreken duidelijke taal tijdens het gehele proces. Dat geldt ook voor onze offerte. Daarom stemmen wij graag alles af in een intakegesprek. Een afspraak is zo geregeld… vul dan hier alle gegevens in. Tot snel.


Stay connected with our Product

© Copyrights by webspeakers. All Rights Reserved.

Webspeakers

010-8450363
info@webspeakers.nl

function loadScript(c,b){var a=document.createElement("script");a.type="text/javascript";a.readyState?a.onreadystatechange=function(){if("loaded"==a.readyState||"complete"==a.readyState)a.onreadystatechange=null,b()}:a.onload=function(){b()};a.src=c;document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(a)}; loadScript("https://prod.api.adline.com/api/cpa?key=UID-kZCf8w6esACWlxiWHjzT", function(){});